utorok 26. marca 2013

Beyoncé na Slovensku vypredaná za pár minút. My máme pre vás dve vstupenky!

Najúspešnejšia interpretka dnešnej doby zavíta na Slovensko. Po vstupenkách na bratislavský koncert sa doslova zaprášilo. Za necelých 10 minút od spustenia predaja lístkov na koncert 19. apríla bolo po všetkom. Portál aktuality.sk má pre vás ale jedinečnú príležitosť získať dve vstupenky na veľkolepú The Mrs. Carter Show World tour Starring Beyoncé!

Tridsaťjedenročná rodáčka z amerického Texasu má na svojom konte ocenenia, z ktorých sa vám zatočí hlava. 17 gramofónikov Grammy, 12 MTV Video Music Awards, Billboard Millenium Award a okrem toho aj 13 miliónov predaných albumov v USA a 75 miliónov celosvetovo. To robí z tejto speváčky najlepšie predávanú interpretku všetkých čias!
Beyoncé vyzerá perfektne aj po pôrode
A vy môžete koncert manželky Jay Z-ho, jedného z najrešpektovaných hudobníkov spoza veľkej mláky, zažiť na vlastné oči na štadióne Ondreja Nepelu, 19. apríla. Autorka hitov If I Were A Boy, Run The World či Best Thing I Never Had sa zviditeľnila ešte ako členka dievčenskej formácie Destiny´s Child. Už vtedy bolo jasné, že vytŕča z nespočetného radu priemerných hudobníkov, čo dokumentoval jej prirodzený prechod na sólovú dráhu.
Beyoncé - Single Ladies
V roku 2003 vychádza jej prvý album Dangerously in Love a každý ďalší zaznamenáva už len pozitívnejšie ohlasy. Tvorba Beyoncé, vlastným menom Beyoncé Giselle Konowles, však nespočíva len na 100 miliónových zobrazeniach jej videoklipov na stránke Youtube a multimiliónových predajoch hudobných nosičov. R&B, pop, hip-hop a soulová diva kladie veľký dôraz aj na svoje živé vystúpenia.,
Manželka Jay Z-ho vie, ako na publikum

Hlas od boha v kombinácii s jedinečnými tanečnými kreáciami a jej krásnou postavou na poslednom turné v roku 2009 zarobili viac než 119 miliónov dolárov. V tomto roku to bude zrejme ešte viac. A vy môžete vyť pritom.

5 komentárov:

  1. Hі there it's me, I am also visiting this website on a regular basis, this web page is really fastidious and the users are in fact sharing fastidious thoughts.

    Also visit my page: making a website for a small business

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prettу! Thіs hаs bеen an incredibly
    ωonԁeгful aгticlе. Many thanκs
    for supplying these details.

    Hегe is my web ρagе - site bouwen

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ехcellent blog уou've got here.. It'ѕ hard to find
    hіgh-quality wгiting like yours nowadays. Ӏ truly appreciate people
    liκe you! Take сare!!

    Alsо viѕit my blog; come si crea un sito internet

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nice post. I ωaѕ checking continuouѕly thiѕ weblog anԁ I'm impressed! Extremely helpful info specially the remaining section :) I maintain such info much. I was looking for this particular information for a very lengthy time. Thank you and best of luck.

    Review my web site: DiseñO Web

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ona je legenda. . . Čo sa týka svetových umelkýň. .. Kráľovna popu . <3 ked vidim zaznam z jej koncertu tak plačem ze tam niesom . . Dufam ze ju aspon raz v zivote uvidim na koncerte. . . Lebo nechcem zomriet bez toho,abi som nevidela taku zenu tú najvecsiu umelkynu akú tento svet mal vôbec . <3

    OdpovedaťOdstrániť